Amy Winehouse vrea să adopte un copil

Turbulenta cântăreaţă Amy Winehouse, celebră nu doar pentru muzica sa, dar şi pentru problemele legate de droguri şi numeroasele cure de dezintoxicare nereuşite, vrea să adopte un copil din insula St. Lucia (Caraibe), unde şi-a petrecut cea mai mare parte a acestui an, informează Female First.

13 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse vrea să adopte un copil

Amy Winehouse vrea să adopte un copil

Surse apropiate autoarei hitului "Rehab" susţin că artista vrea cu disperare să ofere un cămin unui copil din St. Lucia şi a promis că se va stabili pe insula din Caraibe dacă acest fapt îi va spori şansele de a obţine custodia acestuia.

"Amy se gândeşte foarte serios la adopţie. Dar este conştientă de faptul că este incredibil de dificil (să adopte un copil, n.r.), având în vedere trecutul său. Întotdeauna şi-a dorit să fie mamă. Iubeşte insula St. Lucia şi s-ar muta acolo pentru a putea face posibilă adopţia", a declarat o sursă apropiată cântăreţei.

Amy, în vârstă de 25 de ani, o priveşte cu admiraţie pe actriţa americană Angelina Jolie - care are trei copii adoptaţi şi trei copii biologici împreună cu partenerul său, actorul Brad Pitt - şi, la rândul său, ar vrea să ajute copii defavorizaţi de pe insulă.

Winehouse a ajuns prima dată în insula St. Lucia într-o încercare de a-şi depăşi problemele legate de dependenţa de droguri. Ea a petrecut primele trei luni ale acestui an pe insulă, după care s-a întors în Marea Britanie pentru a lucra la cel de-al treilea album al său.

Surse apropiate lui Winehouse susţin că artista e hotărâtă să ofere un cămin unui copil, mai ales după ce a descoperit că soţul său Blake Fielder Civil, de care s-a despărţit, aşteaptă un copil de la o altă femeie, pe care a întâlnit-o într-o clinică de dezintoxicare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici