Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină a lumii, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?”

Ana Maria Brânză este cea mai bună spadasină a lumii în 2013. Recent premiată la Paris, campioana mondială vorbeşte despre stilul ei de viaţă în numărul de decembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

200 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină a lumii, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?”

Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină a lumii, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?”

“Fiecare zi trebuie să înceapă cu un mic dejun copios! Nu este doar cea mai importantă masă, este un adevărat ritual şi probabil cel mai liniştit moment al zilei. Apoi mă îndrept spre sala de antrenament unde petrec, în medie, 2-3 ore. După antrenament, în funcţie de intensitatea lui, aleg să merg la saună sau masaj. Urmează un alt moment plăcut al zilei: prânzul. După care, obligatoriu, o oră de odihnă. Cât să-mi recapăt energia pentru următoarea şedinţă de pregătire, care durează aproape 2 ore şi este o continuare a temei de dimineaţă. Dacă simt că mai am rezerve de energie, merg la bazin sau ies să alerg. Serile sunt dedicate celorlalte pasiuni, familiei şi prietenilor. Iar nopţile, cu mici excepţii, sunt dedicate somnului! Zi normală de om care nu petrece 8-10 ore într-un birou şi acesta este încă un motiv pentru care mă consider norocoasă!” declară Ana Maria Brânză în ultimul număr al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

“Ce se întâmplă, doctore?” a stat de vorbă şi cu Consuelo Mutu, care arată impecabil datorită stilului de viaţă echilibrat. “Fac sport în fiecare zi, intens şi doar jumătate de oră. În timpul celor 30 de minute, realizez un mix. Este vorba de cross fit şi trx. Cu alte cuvinte, fac şi exerciţii cu greutăţi, şi exerciţii care apelează doar la greutatea corporală” mărturiseşte soţia lui Adrian Mutu.

La capitolul “nutriţie”, Oana Cuzino trece în revistă lista alimentelor sănătoase pe care trebuie să le consumăm cu măsură: printre acestea, se numără avocado, fisticul şi măslinele.

Raluca Arvat, prezentatoarea Ştirilor din Sport de la PRO TV “deschide” sezonul de schi şi vorbeşte despre senzaţia unică de libertate pe care o dă orice coborâre pe pârtie.

Din numărul de decembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” nu lipsesc reţetele delicioase pentru Crăciun, pe bază de fructe de pădure, sfaturile profesorului Mircea Diculescu care recomandă hidratarea şi mişcarea după mesele copioase de Sărbători, dar şi lista lucrurilor care trebuie bifate rapid pentru o sănătate mai bună în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici