Anamaria Ferentz ar poza goală la 50 de ani

Cântăreaţa Anamaria Ferentz, una dintre vedetele noului sezon "Dansez pentru tine", a declarat la ProFM că este gata să renunţe din nou la haine pentru un pictorial incendiar abia la 50 de ani.

1150 afișări
Imaginea articolului Anamaria Ferentz ar poza goală la 50 de ani

Anamaria Ferentz ar poza goală la 50 de ani (Imagine: ProTV)

"Aş mai poza goală la 50 de ani, doar ca să demonstrez că se poate. În nici un caz pentru bani", a declarat ea postului de radio ProFM.

Întrebată de Sara, DJ-ul care dă în fiecare dimineaţă «Alarma» la ProFM care este cea mai sexy parte a corpului ei, Anamaria a mărturisit fără ezitare: "Fundul, zâmbetul şi pielea. Toată lumea este înnebunită după pielea mea. Am o piele de căprioară".

În ceea ce priveşte fanteziile sexuale, artista a fost foarte sinceră şi a spus că, în acest moment, fantezia ei sexuală cea mai mare este să aibă o relaţie, lucru care nu se întâmplă în prezent. Cu toate acestea, Anamaria este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasa şi asta pentru că îşi doreşte foarte mult să-şi întemeieze o familie şi se gândeşte şi la copii.

În ceea ce priveşte emisiunea "Dansez pentru tine", al cărei al nouălea sezon debutează pe 19 martie la Pro TV, Anamaria este gata să-şi demonstreze talentul de dansatoare.

"Eu sunt un bun artist. Acum voi demonstra cât de bună dansatoare sunt sau nu. Îmi plac toate dansurile şi descopăr feminitate şi romantism în fiecare dintre ele", a adăugat Anamaria, convinsă că va reuşi să ajungă până la ediţia finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici