Anastacia, dată în judecată pentru trei milioane de dolari. Care este motivul pentru care i se impută această sumă | VIDEO

Anastacia a fost dată în judecată de fostul ei manager, care susţine că nu şi-a primit procentul din încasările generate de trei albume de studio ale cântăreţei americane, o sumă care se ridică la 3 milioane de dolari, informează tmz.com.

279 afișări
Imaginea articolului Anastacia, dată în judecată pentru trei milioane de dolari. Care este motivul pentru care i se impută această sumă | VIDEO

Anastacia, dată în judecată pentru trei milioane de dolari

Lisa Braude susţine că a ajutat-o financiar pe Anastacia la sfârşitul anilor 1990, până când artista a devenit finalistă a show-ului de talente MTV "The Cut", în 1999.

Ulterior, Anastacia a încheiat un contract cu compania Epic Records şi a angajat-o pe Braude ca manager. Au lucrat împreună până în 2004, o perioadă de aur în cariera artistei, care a inclus şi trei albume de studio de succes.

Anastacia a fost apoi nevoită să ia o pauză în carieră, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar, dar a mai lansat albume de compilaţii.

În documentele depuse la tribunal, Braude spune că nu a primit procentul cuvenit din încasări, care se ridică la 3 milioane de dolari.

Anastacia Lyn Newkirk, născută pe 17 septembrie 1968, la Chicago, este o cântăreaţă americană de muzică pop-soul cu influenţe rock, renumită pentru vocea ei puternică. Albumul ei de debut, "Not that kind", care include piesa "I'm Outta Love", a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt ţări din Europa, Asia şi Oceania. Următoarele două albume au avut şi ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 30 de milioane de copii.

Albumul "Resurrection", lansat în mai 2014, s-a bucurat de succes critic şi comercial, fiind al şaselea clasat în top zece albume în Italia şi al cincilea în top zece albume din Regatul Unit. Piesa principală a albumului, "Stupid Little Things", lansată pe 4 aprilie 2014, a ajuns pe primele poziţii în topurile din Belgia şi Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerând-o "o revenire excepţionala" şi, totodată, dovada că Anastacia este o adevărată supravieţuitoare.

De-a lungul vieţii, Anastacia s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, suferind de maladia Crohn, cu care a fost diagnosticată la 13 ani, cancer mamar, de care s-a tratat la 34 de ani şi care i-a revenit în 2013, şi o boală cardiacă, diagnosticată la 39 de ani. În 2013, Anastacia a făcut public faptul că a suferit o dublă mastectomie.

În 2017, Anastacia a lansat cel mai recent album de studio, "Evolution".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici