Andra, în duet cu Valentin Dinu, pe 1 decembrie, la "Happy Hour"

Andra va cânta în duet cu Valentin Dinu, finalist al concursului "Românii au talent", în ediţia specială de pe 1 decembrie a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, informează televiziunea.

1204 afișări
Imaginea articolului Andra, în duet cu Valentin Dinu, pe 1 decembrie, la "Happy Hour"

Andra, în duet cu Valentin Dinu, pe 1 decembrie, la "Happy Hour"

Românii au talent, iar de 1 Decembrie "Happy Hour" prezintă, într-o ediţie specială, dovada că ţara se poate mândri cu tineri care au reuşit să se facă cunoscuţi prin forţele proprii. Cu o voce care i-a lăsat pe mulţi muţi de uimire, Valentin Dinu, finalist în show-ul "Românii au talent" de la Pro TV, va avea ocazia să cânte în duet cu cea care, în urmă cu câteva luni, îi juriza prestaţia. Andra a fost cucerită de vocea lui Valentin, de la primele note pe care le-a auzit, şi a recunoscut în repetate rânduri că ploieşteanul cu glas de cristal a fost preferatul ei din competiţie.

În ediţia specială "Happy Hour" de pe 1 decembrie, Andra şi Valentin Dinu vor face un duet de zile mari şi le vor dedica telespectatorilor Pro TV un hit internaţional.

"Valentin Dinu a fost preferatul meu din primul sezon «Românii au talent». Atunci i-am promis că, indiferent de locul ocupat în finală, vom face un duet. Mă bucur că, de 1 Decembrie, la «Happy Hour» se întâmplă acest lucru. Valentin este o voce foarte bună şi sper să ajungă cât mai sus", a mărturisit Andra.

Un alt român talentat este barmanul Valentin Luca, un alt finalist al super show-ului de la Pro TV. De 1 Decembrie, la "Happy Hour", acesta va face un spectacol senzaţional în direct. Pentru că niciun cuvânt nu este suficient pentru a descrie ce a pus la cale simpaticul barman pentru ediţia specială "Happy Hour", telespectatorii Pro TV nu trebuie să rateze momentul pregătit de acesta. În plus, cei de acasă vor afla ce a mai făcut Valentin Luca de când s-a încheiat show-ul care l-a făcut celebru, dar şi ce planuri are cu barul pe care l-a deschis recent în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici