Andra, în ipostaze foarte sexy în videoclipul "Colţ de suflet"

Andra a filmat un nou videoclip, pentru piesa "Colţ de suflet", realizată împreună cu Adi Cristescu, acesta fiind cel de-al doilea single promovat de pe albumul "Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine", editat de MediaPro Music.

1881 afișări
Imaginea articolului Andra, în ipostaze foarte sexy în videoclipul "Colţ de suflet"

Andra, în ipostaze foarte sexy în videoclipul "Colţ de suflet"

La fel ca întreg albumul, "Colţ de suflet" este o piesă despre iubire, un cântec sensibil şi romantic.

Iulian Moga, regizorul videoclipului, a ales cinci locaţii diferite pentru filmare, întreaga echipă în frunte cu protagoniştii fiind activă pe platouri mai mult de 24 de ore.

Cadrele cu Andra au fost filmate într-o vilă din Cernica şi o surprind pe Andra în ipostaze foarte sexy, atitudine pe care artista MediaPro Music a abordat-o la sugestiile regizorului.

Videoclipul piesei "Colţ de suflet" va fi lansat la sfârşitul lunii noiembrie.

1. Interviu cu Andra la filmarea videoclipului - Colt de suflet de pe tare.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici