Andra lansează miercuri, la "Happy Hour", cel mai recent clip al său - FOTO

Andra îşi lansează, miercuri, în emisiunea "Happy Hour", difuzată de la ora 17.45 la Pro TV, cel mai recent videoclip - "Something New", informează postul de televiziune.

282 afișări
Imaginea articolului Andra lansează miercuri, la "Happy Hour", cel mai recent clip al său - FOTO

Andra lansează miercuri, la "Happy Hour", cel mai recent clip al său

Pentru noul videoclip, "Something New", pe care îl lansează miercuri în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Andra a filmat însărcinată în patru luni. Artista vine pe Happylica pentru a povesti cum a fost să filmeze primul clip la care a "asistat" şi băieţelul său, cum s-a simţit pe platou, dar şi ce tabieturi are o viitoare mămică artistă.

Piesa "Something New" este una ritmată, house-dance, în limba engleză, care marchează şi o schimbare de look. La filmarea care a avut loc într-un singur loc, într-un cub format din leduri, Andra a schimbat pe rând cinci ţinute spectaculoase, la care a asortat cinci tipuri de machiaj şi coafuri.

Regizat de Dragoş Buliga, videoclipul este unul dinamic, iar piesa compusă de Mihai Ristea va fi inclusă pe următorul album semnat Andra.

Andra a vorbit despre noul ei single, "Something New", şi la ProFm. Cântăreaţa a spus că noua piesă i se potriveşte, mai ales acum când tocmai i se întâmplă ceva nou, urmând să devină mămică în luna martie. Pentru videoclipul noii piese, ea a spus că a colaborat cu make up artistul Alexandru Abagiu şi cu Dana Budeanu, noul ei stilist.

Nono Semen a invitat-o pe Andra în studioul ProFM din Afi Palace Cotroceni şi a stat de vorbă cu ea, punându-i inclusiv întrebări din partea ascultătorilor care veniseră la cumpărături. Şi pentru că Andra a declarat că ea şi Cătălin Măruţă, soţul ei şi prezentatorul emisiunii "Happy Hour", nu au stabilit un nume pentru băieţelul lor, prezentatorul "The Hit Factory" la ProFM a adunat multe sugestii din partea celor prezenţi în centrul comercial.

Dintre Denis, Bogdan, David, Alexandru, Darius, Andrei, Robert, viitoarei mămici i-a plăcut Alexandru, dar spune că prea mulţi în familia ei poartă acest nume (tatăl ei, fratele ei şi chiar şi ea - Alexandra) şi s-a oprit şi la Andrei glumind că poate îi place pentru că are legătură cu Andra. Ea i-a mai spus lui Nono că nu vrea să se oprească la doi copii, ci să îl facă şi pe al treilea pentru că ea a crescut într-o familie numeroasă, cu patru fraţi, şi este frumos când se strâng mai mulţi la petreceri. În plus, consideră Andra, ai cu cine să împărtăşeşti diverse emoţii, bucurii sau probleme.

Andra a răspuns şi la întrebările ascultătorilor. Printre curiozităţile acestora s-au numărat: "Cum a evitat să fie implicată în scandaluri?", "Care a fost cea mai zdravănă ceartă cu Cătălin?", "Care a fost cel mai romantic gest pe care soţul ei l-a făcut pentru ea?" şi "Cum s-a cunoscut cu Cătălin Măruţă?". Răspunsurile la aceste întrebări pot fi ascultate integral pe site-ul www.profm.ro, iar vineri, 5 noiembrie, fanii Andrei pot urmări acest interviu la MTV, de la ora 17.00, în emisiunea "The sound of ProFM Special".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici