Andra lucrează în paralel la două noi albume

Andra pregăteşte două noi proiecte muzicale - un album solo şi altul de colinde - care vor apărea în lunile ce urmează, sub egida casei de discuri MediaPro Music.

6 afișări
Imaginea articolului Andra lucrează în paralel la două noi albume

Andra lucrează în paralel la două noi albume

Potrivit casei de discuri, artista a început deja înregistrările pentru viitorul album solo, iar la sfârşitul lunii noiembrie va lansa un material de colinde foarte aşteptat de către toţi fanii săi.

"Pentru amândouă proiectele muzicale am muncit foarte mult. La mine în familie este un obicei ca de Sărbători să ascultăm colinde şi asta m-a determinat în primul rând să scot un astfel de album", a declarat Andra. "Îmi doresc foarte mult ca acest album de colinde să ajungă în casele şi în inimile publicului. Cât despre albumul de muzică uşoară, la acesta încă lucrez. Aştept cu nerăbdare să fie gata! ", a mai spus ea.

Materialul de Sărbători va cuprinde atât colinde tradiţionale româneşti, cât şi melodii internaţionale. În ceea ce priveşte proiectul solo, publicul va avea parte de cântece pop vesele, menite să-i binedispună pe toţi cei care vor asculta albumul.

Proaspăta artistă MediaPro Music speră că acesta este începutul unei colaborări de lungă durată. "Sunt foarte bucuroasă de acest pas din cariera mea şi îmi doresc să le ofer fanilor multe proiecte noi", a mărturisit Andra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici