Andra, răpită de un taximetrist, într-o farsă pusă la cale de Cătălin Măruţă

Andra a fost răpită, vineri dimineaţă, de un taximetrist, incidentul dovedindu-se până la urmă a fi o farsă pusă la cale chiar de soţul cântăreţei, Cătălin Măruţă, pe care telespectatorii Pro TV o vor putea vedea vineri, de la ora 17.45, în emisiunea "Happy Hour".

4995 afișări
Imaginea articolului Andra, răpită de un taximetrist, într-o farsă pusă la cale de Cătălin Măruţă

Andra, răpită de un taximetrist, într-o farsă pusă la cale de Cătălin Măruţă

Potrivit Pro TV, Andra a trecut vineri dimineaţă prin emoţii teribile şi a avut parte de o cursă nebunească prin Bucureşti, într-un taxi condus de un şofer care nu dădea semne să mai oprească. Speriată că nu mai ajunge la destinaţie şi că taximetristul nu îi ascultă indicaţiile, Andra şi-a alarmat familia, care imediat a declanşat o adevărată criză.

Doar telefonul lui Cătălin Măruţă suna ocupat atunci când Andra încerca să dea de el, pentru că prezentatorul "Happy Hour" vorbea chiar cu taximetristul şi îi dădea indicaţii precise menite să-l ajute să pună în practică o farsă marca "Happy Hour". Întregul scenariu al răpirii a fost pus la cale de Cătălin pentru ziua de 16 martie, când David, fiul familiei Măruţă, împlineşte un an.

Şi cum vedeta Pro TV nu putea să-şi păcălească fiul, a ales să-i facă o farsă chiar soţiei sale, în stilul care l-a consacrat deja. Cum s-a întâmplat totul, de ce a plâns Andra, dar şi ce reacţie a avut când şi-a văzut soţul pus pe şotii, telespectatorii Pro TV vor vedea la "Happy Hour" în ediţia de vineri, 16 martie, de la ora 17.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici