Andra şi Cătălin Măruţă petrec Revelionul în Dubai

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, şi Andra vor avea parte anul acesta de primul Revelion fără muncă, cei doi urmând să sărbătorească evenimentul în Dubai.

437 afișări
Imaginea articolului Andra şi Cătălin Măruţă petrec Revelionul în Dubai

Andra şi Cătălin Măruţă petrec Revelionul în Dubai (Imagine: Mediafax Foto)

După mult timp în care în noaptea dintre ani cei doi s-au aflat la datorie, Andra având concerte, iar Cătălin spectacole, anul acesta soţii Măruţă au parte de o scurtă vacanţă de Revelion, pe care o vor petrece în Dubai.

"Este primul An Nou pe care îl sărbătorim în vacanţă", spune Măruţă. "Avem parte de primul Revelion în care nu vom munci, adică Andra nu va avea concerte, iar eu nu voi prezenta. Vom merge câteva zile în Dubai, împreună cu nişte prieteni", a spus el.

Întrebat de ce a ales tocmai această destinaţie, prezentatorul "Happy Hour" recunoaşte că invitaţia a venit din partea unor prieteni: "Practic, ei au ales! Nu am mai fost niciodată în Dubai, aşa că ne-am hotărât să mergem şi noi".

Când vine vorba de pregătiri speciale pentru Revelion, Andra şi Măruţă recunosc că nu fac eforturi ieşite din comun.

"Nu ne pregătim într-un fel anume", mărturisesc cei doi. "Pentru noi Crăciunul este cel cu o încărcătură emoţională mai mare. Iar anul acesta, ca de obicei, de Crăciun vom merge la Câmpia Turzii, unde vom petrece alături de părinţii noştri", au mai spus soţii Măruţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici