Andra şi Nadine spun cum şi-au recăpătat silueta după sarcină

Andra şi Nadine vor vorbi despre cum şi-au recăpătat silueta după sarcină, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată de la ora 10:00 la Pro TV, informează televiziunea.

713 afișări
Imaginea articolului Andra şi Nadine spun cum şi-au recăpătat silueta după sarcină

Andra şi Nadine spun cum şi-au recăpătat silueta după sarcină (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Andra şi Nadine, două mămici fericite, au demonstrat că slăbitul nu este o misiune imposibilă pentru cei care trec prin modificări corporale semnificative. Sâmbătă, de la ora 10:00, într-o nouă ediţie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", Andra şi Nadine dezvăluie cum şi-au recăpătat silueta după sarcină.

În timp ce Andra şi-a revenit foarte uşor, ajutată şi de faptul că are numeroase concerte în ţară unde face show alături de echipa de dansatoare, Nadine a apelat la ajutorul unui nutriţionist. Care sunt regulile de bază de la care cele două mămici nu se abat pentru a arăta într-o formă de invidiat, telespectatorii vor afla sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?".

În aceeaşi ediţie a emisiunii, cei care au intoleranţă la gluten, lactoză sau carne vor afla la ce alternative trebuie să recurgă pentru a nu avea carenţe de calciu, vitamine sau fier. Spre exemplu, laptele poate fi înlocuit cu succes de susan, migdale şi seminţe de pin, toate foarte bogate în calciu. De asemenea, reprezentantele sexului frumos care au rămas cu pete pe mâini, apărute din cauza faptului că au neglijat să folosească pe parcursul verii creme cu SPF, vor avea parte de câteva recomandări pentru ca mâinile lor să redevină o carte de vizită impecabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici