Andra şi Săndel au lansat cel de-al doilea album de muzică populară

Andra şi fratele său, Săndel, au lansat cel de-al doilea disc de muzică populară, intitulat "Album de familie", care conţine 16 piese, informează MediaPro Music.

2086 afișări
Imaginea articolului Andra şi Săndel au lansat cel de-al doilea album de muzică populară

Andra şi Săndel au lansat cel de-al doilea album de muzică populară (Imagine: www.mediapromusic.ro)

Albumul, intitulat "Album de familie", cuprinde şi o colaborare şi cu Aurora Mihai, soţia lui Săndel. Materialul discografic a apărut pe piaţă luni, 22 septembrie.

"Album de familie" conţine 16 piese tradiţionale româneşti - triolete cântate de cei doi fraţi alături de Aurora Mihai, melodii precum "Mă mândresc că sunt român" şi "Frunză verde de susai", dar şi melodii individuale, interpretate ce către. Săndel sau Aurora.

Piesele incluse pe "Album de familie" sunt tradiţionale din zona Banatului şi Ardealului.

Anul trecut, cei doi au lansat împreună albumul "De la frate la soră", care a înregistrat vânzări de peste 60.000 de exemplare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici