Andra şi Smiley, în cursa pentru premiile MTV (Galerie Video)

Andra, Smiley, Crazy Loop şi Morandi se numără printre artiştii din competiţia Best Romanian Act, din cadrul evenimentului MTV Europe Music Awards, care va avea loc pe 6 noiembrie la Liverpool, informează un comunicat al MTV România.

240 afișări
Imaginea articolului Andra şi Smiley, în cursa pentru premiile MTV (Galerie Video)

Andra şi Smiley, în cursa pentru premiile MTV (Imagine: Mediafax Foto)

Pe lângă cei trei artişti, mai sunt în cursa pentru premiul "Best Romanian Act", Tom Boxer, alături de Fly Project şi Anca Parghel.

Câştigătorul Best Romanian Act va intra, anul acesta, într-o nouă competiţie, pentru categoria "Europe's Favorite", având ocazia să concureze cu ceilalţi câştigători regionali pentru voturile telespectatorilor MTV. Câştigătorii acestei competiţii vor susţine un concert live pe scena MTV Europe Music Awards, la Liverpool.

Fanii artiştilor români nominalizaţi la Europe Music Awards 2008 trebuie să acceseze site-ul www.ema.mtv.ro, până pe 19 octombrie, şi să-şi voteze preferatul, pentru a stabili câştigătorul trofeului de anul acesta.

"Nu este pentru prima oară când sunt nominalizată la MTV Europe Music Awards, la categoria «Best Romanian Act», iar asta nu poate decât să îmi reconfirme faptul că muzica mea este apreciată şi iubită. Sunt bucuroasă şi magulită în acelaşi timp că publicul mă consideră unul dintre artiştii reprezentativi pentru România şi vreau să le mulţumesc pentru asta", a spus Andra.

"Mă bucur foarte mult că am fost nominalizat la Premiile MTV chiar în anul de debut al carierei solo. Şi, recunosc, mi-ar plăcea să vizitez Liverpool", a declarat Smiley, potrivit unui comunicat al MTV Romania.

MTV Europe Music Awards 2007 a fost difuzat atât în Europa, cât şi în SUA şi Asia, fiind urmărit de mai bine de 30 milioane de oameni. Anul trecut, premiul Best Romanian Act a fost adjudecat de Andreea Bănică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici