Andreea Esca, alături de familie, în ProTv Magazin

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV, apare alături de familia sa în numărul de săptămâna aceasta al revistei ProTv Magazin, informează un comunicat.

663 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca, alături de familie, în ProTv Magazin

Andreea Esca, alături de familie, în ProTv Magazin

Andreea Esca dezvăluie în ProTv Magazin ce planuri are pentru copiii săi şi cât de mult o susţine soţul în tot ceea ce face. Andreea recunoaşte că acesta îi este mereu alături: "Alex mă susţine enorm. Mă încurajează, mă ambiţionează, mă laudă şi mă critică. Este mereu alături de mine şi nu aş fi putut face multe dintre lucrurile pe care le fac acum dacă nu era alături de mine. Îmi înţelege perfect profesia şi pasiunea pentru ea. Mă sfătuiesc cu el, îmi dă idei şi ştie cum şi când să mă felicite. Este un om minunat, pe care mă bucur că l-am întâlnit".

Întrebată despre cei doi copii, Andreea Esca povesteşte în ProTv Magazin despre visele acestora: "Alexia vrea să devină doctor legist, ca să vadă ce au oamenii pe dinăuntru, îmi zice ea, iar Aris consideră că e prea devreme să-mi răspundă la asemenea întrebări".

În interviul din ProTv Magazin, Andreea a fost întrebată şi despre ce urmează după pupitrul Ştirilor ProTv. Ea spune că nu îşi face planuri aşa de îndepărtate şi că speră să urmeze ceva care să îi placă la fel de mult ca ceea ce face acum.

Andreea Esca mărturiseşte în acelaşi interviu că deja a dat la călcat sacoul de 1 decembrie şi că abia aşteaptă să sărbătorească prin munca. Pe 1 decembrie, Pro TV împlineşte 15 ani de la înfiinţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici