Andreea Esca, primul român care testează noua decapotabilă Jaguar

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, va testa duminică, la emisiunea "Pro Motor", difuzată la Sport.ro de la ora 10.00, noua decapotabilă Jaguar F - Type, informează Pro TV.

430 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca, primul român care testează noua decapotabilă Jaguar

Andreea Esca, primul român care testează noua decapotabilă Jaguar

"Pentru că Andreea a fost şi este numărul 1, am ales ca ea să fie prima persoana din România care conduce cea mai frumoasă şi mai nouă decapotabilă din lume. Lansat mondial anul trecut, în toamnă, la salonul auto de la Paris, Jaguar F-Type abia a sosit în România şi mulţi râvneau să o testeze", povesteşte Roxana Ciuhulescu.

Deşi îi place nespus supriza pregătită, Andreea îşi dă seama că ea, o familistă convinsă, nu prea are ce face cu o maşina cu doar două locuri. Cu toate acestea, Andreea se va bucura să conducă sportiv decapotabila cu motor V6 de 3 l si 340 CP, îi va verifica toate comenzile şi butoanele, dar tot cu Range Rover-ul va pleca acasă.

Roxana Ciuhulescu va afla că Andreea Esca este adepta maşinilor 4x4 şi asta pentru că sunt mai uşor de parcat, mai rezistente şi potrivite pentru străzile din România ce par a fi off-road. Chiar dacă prima maşina condusă a fost o Dacia 1310, Andreea a condus în ultimii ani numai SUV-uri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici