Andreea Marin Bănică vine sâmbătă la "Pro Motor"

Andreea Marin Bănică se declară iubită de poliţişti şi îşi prezintă actuala maşină - un BMW seria 5 GT - sâmbătă, la emisiunea "Pro Motor", difuzată de la ora 12.00, pe Pro TV.

146 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin Bănică vine sâmbătă la "Pro Motor"

Andreea Marin Bănică vine sâmbătă la "Pro Motor" (Imagine:ProTv)

Andreea îi povesteşte Roxanei Ciuhulescu, prezentatoarea "Pro Motor", că are carnet de şofer de la 18 ani şi că nu ţine minte să fi luat vreodată o amendă de la vreun poliţist, nu a făcut niciodată vreun accident de circulaţie serios când se afla la volan şi nu a avut niciodată vreun conflict dur în trafic.

Şoferul Andreea Marin conduce în prezent un BMW seria 5 GT, o maşină puternică, spaţioasă, robustă şi extrem de abilă, însă nu uită nici acum de prima ei maşină, un Fiat Regata primit de la tatăl său. Cu ajutorul ei, şi-a îmbunătăţit şi capacitatea de a parca lateral, pentru că prima ei maşină avea marşarierul defect şi de aceea o putea parca doar lateral, cu faţa.

Între timp, Andreea a condus multe modele de la BMW, începând cu modelul Mini, pe care, ulterior, i l-a făcut cadou surorii ei, Cristina, şi continuând cu BMW seria 3, 5, 6, 7, iar mai apoi un X5.

Andreea Marin Bănică povesteşte în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Pro Motor" că nu se enervează uşor la volan şi că, de cele mai multe ori, conduce de plăcere. Chiar dacă circulă destul de mult cu maşina, Andreea Marin Bănică se relaxeaza uneori şi mergând cu bicicleta prin parc şi a făcut şi şcoală pentru a-şi lua permisul pentru motor.

Până atunci însă, vedeta se pregăteşte să lanseze, pe 28 noiembrie, la Târgul de Carte Gaudeamus, prima ei carte, intitulată "Preţuieşte viaţa". Andreea Marin Bănică îi mărturiseşte Roxanei Ciuhulescu şi că, de când a devenit mămică, prioritatea ei este copilul său şi că îşi propune la sfârşitul lunii să lanseze o colecţie inovatoare de body-uri pentru bebeluşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici