Andreea Marin: N-am nici cancer, nici lupus. Pe o scară de la 1 la 10, sănătatea mea o cotez la 8,5 - VIDEO

Andreea Marin a fost invitată joi seară în emisiunea "Happy Hour" unde a infirmat zvonurile că ar avea probleme de sănătate. Aceasta a susţinut că nu suferă de nicio boală fatală şi că se simte foarte bine.

2319 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin: N-am nici cancer, nici lupus. Pe o scară de la 1 la 10, sănătatea mea o cotez la 8,5 - VIDEO

Andreea Marin

"N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus. Sunt undeva pe la 8,5 în ceea ce priveşte sănătatea, pentru că am nişte probleme mai mari legate de coloană. Am avut şi un dezechilibru din cauza imunităţii, am avut şi o depresie", a povestit Andreea Marin la "Happy Hour".

Vedetă a recunoscut că şi-a făcut o biopsie, dar care arăta altceva, nu era pentru descoperirea cancerului.

"Nu a fost făcută pentru a depista un cancer. Am avut o problemă de sănătate care nu e majoră, dar care lăsată aşa duce la complicaţii. Acum o săptămână şi ceva am fost din nou în Turcia, la clinică, pentru fizioterapie", a spus Andreea.


Andreea Marin: N-am nici cancer, nici Lupus pe happyhour.protv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici