Andreea Raicu de la "Efect 30" la "Întâlnire pe întuneric"

Prima TV pregăteşte emisiunea "Întâlnire pe întuneric" - "un experiment social" destinat celor care "cred că dragostea este oarbă" -, prezentată de Andreea Raicu.

128 afișări
Imaginea articolului Andreea Raicu de la "Efect 30" la "Întâlnire pe întuneric"

Andreea Raicu de la "Efect 30" la "Întâlnire pe întuneric" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Potrivit unui anunţ de casting făcut de postul Prima TV, la "Întâlnire pe întuneric", trei fete şi trei băieţi se vor cunoaşte preţ de patru zile, fără să se vadă. La final, ei se vor privi faţă în faţă şi vor decide dacă rămân împreună sau se despart.

"«Întâlnire pe întuneric» constituie un prilej pentru oricine doreşte să întâlnească oameni noi într-un context special", spune Andreea Raicu, prezentatoarea show-ului.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Prima TV au declarat doar că emisiunea va fi difuzată în curând.

Cel mai recent proiect în televiziune al Andreei Raicu a fost serialul "Efect 30", difuzat anul trecut pe Prima TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici