Andreea Spătaru, invitată în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Pro Motor"

Andreea Spătaru este invitată, sâmbătă, de la ora 12.00, la emisiunea "Pro Motor", difuzată de Pro TV, informează postul de televiziune.

228 afișări
Imaginea articolului Andreea Spătaru, invitată în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Pro Motor"

Andreea Spătaru, invitată în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Pro Motor"

Andreea Spătaru nu va uita niciodată prima ei maşină, pe care a câştigat-o în urmă cu cinci ani, un MG Rover, dar nici Dacia tatălui ei, pe care a condus-o după ce şi-a luat permisul.

Andreea vine la "Pro Motor" cu una dintre cele două maşini ale ei, un BMW seria 5, cu motor diesel şi 245 CP. Deşi mai are un Range Rover, Andreea Spătaru preferă seria 5 de la BMW, deoarece este o maşină confortabilă, spaţioasă şi sportivă. Îndrăgostită de maşinile automate, fosta Miss Playboy România se declară un şofer prudent, care merge în limite legale, dar recunoaşte că a mai "furat" câteva amezi, mai ales pentru vorbit la telefon sau depăşirea vitezei legale cu vreo 20 de kilometri.

Tot sâmbătă continuă incursiunea în lumea maşinilor prezentate la Salonul Auto de la Geneva. Echipa Pro TV, formată din Roxana Ciuhulescu şi operatorul video Eduard Obretin, s-a întors acasă cu imagini inedite, dar şi cu un interviu în exclusivitate cu Fabrizio Giugiaro, celebrul designer de maşini, care vorbeşte despre automobilele lui şi despre Dacia Duster.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici