Andy Fletcher a prezentat, în show-ul său de la Bucureşti, piese de pe următorul album Depeche Mode

Andy Fletcher, prezent sâmbătă seara la The Ark din Capitală pentru a susţine un DJ set, a prezentat piese în premieră de pe următorul album Depeche Mode, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

42 afișări
Imaginea articolului Andy Fletcher a prezentat, în show-ul său de la Bucureşti, piese de pe următorul album Depeche Mode

Andy Fletcher a prezentat, în show-ul său de la Bucureşti, piese de pe următorul album Depeche Mode (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Andy Fletcher a susţinut un show electrizant sâmbătă seară în The Ark Undergound. Evenimentul a fost cu atât mai special cu cât publicul a avut ocazia să asculte, în premieră, piese de pe următorul album Depeche Mode.

Andy Fletcher şi-a păstrat astfel promisiunea şi a oferit publicului bucureştean un show complet din care nu au lipsit piesele Depeche Mode, unele dintre ele fiind chiar în "primă audiţie".

Peste 500 de spectatori s-au dezlănţuit pe ritmuri electro-house, într-un mix care şi-a propus să-i poarte într-o călătorie prin "istoria" legendei Depeche Mode. Piese care au influenţat destinul muzical al trupei, hit-uri mai vechi dar şi remixuri de pe noul album au făcut deliciul publicului.

Artistul s-a simţit în largul său la The Ark, atât pe scenă, cât şi în rândul spectatorilor, urmărindu-i cu atenţie şi pe cei doi DJ care au completat programul show-ului. Seara a început în jurul orei 21:00 cu Amon la platane şi s-a încheiat cu un afterparty "în regia" lui DJ Marika.

Andy Fletcher a promis că va reveni curând în România, data viitoare fiind însă pentru un show în formulă extinsă, alături de ceilalţi membri Depeche Mode.

Considerat liantul dintre Dave Gahan şi Martin Gore de-a lungul celor 30 de ani de carieră, Andy Fletcher - sau Fletch, cum îi spun fanii - a contribuit activ la succesul Depeche Mode, atât pe plan muzical, cât şi managerial. Artistul s-a implicat şi în activitatea financiară a formaţiei, fiind coordonatorul unuia dintre cele mai ambiţioase şi profitabile turnee Depeche Mode - "Devotional Tour", din 1993.

Deşi concertele şi sesiunile de studio Depeche Mode îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Andy Fletcher a reuşit totuşi să găsească şi câteva momente de răgaz pentru a se dedica unor proiecte pe cont propriu: a înregistrat un album solo ce cuprinde cover-uri interpretate chiar de el, alături de Alan Wilder şi Martin Gore la pian, a înfiinţat o casă de discuri, Toast Hawaii - care s-a ocupat de debutul trupei Client, şi a susţinut show-uri de DJ în cluburi din toată lumea. Stilul abordat de Fletch se încadrează în formatul "bedroom DJ" şi include mix-uri de piese new wave, hit-uri electro, precum şi piese de succes Depeche Mode şi Mute Records.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 30 de ani şi însumează 12 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii. Trupa Depeche Mode a concertat la Bucureşti în vara anului 2006.

Andy Fletcher a mai susţinut două show-uri de DJ în România, la Bucureşti şi Timişoara, în octombrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici