Andy Murray, plecăciune pentru Kate şi William. Ce a purtat ducesa de Cambridge la Wimbledon - FOTO

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au asistat la meciul de tenis dintre britanicul Andy Murray şi francezul Richard Gasquet din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

1559 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, plecăciune pentru Kate şi William. Ce a purtat ducesa de Cambridge la Wimbledon - FOTO

Andy Murray, plecăciune pentru Kate şi William. Ce a purtat ducesa de Cambridge la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Andy Murray, care a câştigat meciul de tenis, şi-a arătat respectul faţă ducele şi ducesa de Cambridge, făcând o plecăciune special pentru ei, scrie dailymail.co.uk.

Drept mulţumire pentru gestul său, cuplul regal l-a felicitat şi îmbrăţişat pe Murray după meci.

"Dacă ştiam că vor veni, m-aş fi bărbierit. Mă gândeam că sunt transpirat şi foarte păros. Mi-am cerut scuze faţă de ei că sunt transpirat, dar a fost foarte plăcut să îi întâlnesc", a declarat jucătorul de tenis.

Murray a spus că plecăciunea a fost un impuls de moment.

"Am fost foarte fericit după meci. Cred că plecăciunea a fost lucrul potrivit în acel moment", a spus tenismenul.

Kate, admiratoare înrăită a tenisului, a purtat o rochie albă asemănătoare cu fustele pe care le poartă jucătoarele de tenis în timpul meciurilor şi pantofi bej.

La jumătate de oră de la apariţia lui Kate la Wimbledon, preţul rochiei a fost redus de la 795 la 395 de lire, iar stocul de pe site-ul designerului Alice Temperley s-a epuizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici