Ang Lee va face un film despre festivalul Woodstock

Regizorul Ang Lee plănuieşte lansarea unui film despre festivalul Woodstock, intitulat "Taking Woodstock", care are la bază memoriile lui Elliot Tiber, publicate în 2007, "Taking Woodstock: A True Story of a Riot, a Concert, and a Life", carte scrisă împreună cu Tom Monte.

15 afișări
Imaginea articolului Ang Lee va face un film despre festivalul Woodstock

Ang Lee va face un film despre festivalul Woodstock (Imagine: www.variety.com)

"Taking Woodstock" se bazează pe povestea vieţii unui designer de interior şi manager de hotel din Greenwich Village, care a ajuns preşedinte al Camerei de Comerţ Bethel, New York. Acesta a semnat autorizaţia de organizare a celui care va deveni legendarul festival Woodstock, din 1969, ce a avut loc la ferma vecinului său, Max Yasgur.

Proiectul va fi produs de Focus Features, James Schamus, preşedintele studioului, urmând să realizeze adaptarea cărţii.

Cea mai recentă colaborare a lui Lee şi Schamus este drama "Lust, Caution", care a avut încasări de 66 de milioane de dolari la nivel mondial.

Perechea Lee-Schamus a mai realizat împreună comedia pe teme homosexuale "The Wedding Banquet", în 1993, iar Lee a mai regizat şi westernul cu tentă gay "Brokeback Mountain", în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici