Angelina Jolie a avut o aventură cu Mick Jagger

Actriţa americană Angelina Jolie a avut o aventură cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, în timp ce rockerul britanic era căsătorit cu top-modelul Jerry Hall, se afirmă în cea mai recentă carte lansată de biografa americană Jenny Paul, informează dailymail.co.uk.

43 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie a avut o aventură cu Mick Jagger

Angelina Jolie a avut o aventură cu Mick Jagger

În volumul intitulat "Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story" se afirmă că Angelina Jolie şi rockerul Mick Jagger au avut o primă aventură, de scurtă durată, în 1997, după ce renumita actriţă americană a apărut în videoclipul trupei The Rolling Stones, intitulat "Anybody Seen My Baby". În acea perioadă, Mick Jagger încă era căsătorit cu modelul Jerry Hall.

Potrivit aceleiaşi cărţi, cei doi au avut o nouă aventură şase ani mai târziu, în 2003, în timp ce Mick Jagger avea o relaţie cu designerul L'Wren Scott, iar Angelina Jolie era căsătorită cu actorul britanic Jonny Lee Miller.

Cei doi au fost văzuţi petrecând o noapte împreună în camera de hotel a lui Mick Jagger din Oriental Hotel din Bangkok (Thailanda).

Biografa americană Jenny Paul afirmă că a avut nevoie de şase ani pentru a pregăti acest material, bazat pe mărturiile mai multor surse, printre care se numără Texas Terri, o bună prietenă a Angelinei Jolie, dar şi Bill Day, un fost iubit al mamei acesteia.

În acelaşi volum, Jenny Paul susţine că Angelina Jolie se întâlnea atât cu Ralph Fiennes cât şi cu fostul ei soţ Jonny Lee Miller în momentul în care l-a cunoscut pe Brad Pitt în 2004.

Potrivit aceleiaşi biografe, Jolie a avut o scurtă relaţie şi cu actorul irlandez Colin Farrell, la patru luni după ce s-au cunoscut, în timp ce au jucat împreună în filmul "Alexandru" (2004). Relaţia dintre ei s-a încheiat destul de repede, din cauza dependenţei de alcool a actorului irlandez.

Noul volum biografic relatează şi felul în care s-au cunoscut Angelina Jolie cu actualul ei partener de viaţă, Brad Pitt. În momentul primei lor întâlniri, Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston, starul serialului de televiziune "Friends".

"Brad i-a spus Angelinei, la câteva săptămâni după ce au început filmările pentru «Domnul şi doamna Smith», că mariajul său cu Jennifer Aniston era încheiat din toate punctele de vedere, mai puţin pe hârtie, de peste un an de zile", a declarat Jenny Paul.

Potrivit acestei biografii, Brad Pitt i-ar fi spus Angelinei Jolie că el şi Jennifer Aniston erau doar buni prieteni şi că aşteptau momentul potrivit pentru a-şi anunţa divorţul în mod oficial.

Tot în această lucrare se afirmă că Brad Pitt şi Angelina Jolie intenţionează să crească împreună 13 copii. "Unii vor fi adoptaţi, alţii vor fi biologici. După ce vor avea aceşti copii, totul va depinde de Brad Pitt, deoarece el ia deciziile în cuplu. Raportul de forţe din cuplu s-a schimbat", afirmă Jenny Paul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici