Angelina Jolie a născut gemeni

Starul hollywoodian Angelina Jolie ar fi născut, marţi, la un spital din Franţa, gemenii săi şi ai actorului american Brad Pitt, potrivit unor surse apropiate celor doi, citate de mai multe site-uri de ştiri mondene franceze, informează purepeople.com.

171 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie a născut gemeni

Angelina Jolie a născut gemeni

Potrivit site-ului de internet purepeople.com, care citează site-ul de internet al revistei Closer, Angelina Jolie a devenit din nou mamă, marţi, la un spital francez.

În mai, Angelina Jolie a confirmat faptul că va naşte gemeni, punând astfel capăt speculaţiilor care au circulat în presă de mai multe luni.

Gemenii sunt al cincilea şi, respectiv, al şaselea copil al cuplului format de Angelina Jolie cu actorul american Brad Pitt.

Cuplul Jolie-Pitt mai are trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani, şi un copil biologic, Shiloh, în vârstă de doi ani.

Surse apropiate cuplului spun că Jolie a ales Franţa pentru a da naştere gemenilor, ca un tribut adus mamei şi bunicii ei de origine franceză.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici