Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Lopez sau George Clooney sunt de fapt urâţi? Cum devin celebrităţile de nerecunoscut - VIDEO

Vedetele sunt cunoscute şi pentru frumuseţea lor, însă o iluzie optică le face să-şi piardă din strălucire şi din aspectul care pe unele dintre ele chiar le-a făcut faimoase.

20975 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Lopez sau George Clooney sunt de fapt urâţi? Cum devin celebrităţile de nerecunoscut - VIDEO

Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Lopez sau George Clooney sunt de fapt urâţi? Cum devin celebrităţile de nerecunoscut

Un efect obţinut prin privirea unui spaţiu negru dintre două fotografii ale unor vedete le face pe acestea să pară diforme, scrie dailymail.co.uk.

"Am aliniat un set de chipuri la nivelul ochilor şi am început să le alternăm. După câteva secunde am observat că unele dintre feţe păreau deformate şi groteşti", au declarat cercetătorii de la Universitatea din Queensland, care au descoperit efectul.

Atunci când o persoană se uită fix într-un punct din centrul ecranului, în timp ce chipurile se succed, feţele devin deformate.

"Gradul de deformare este mai mare în cazul feţelor care se disting printr-o anumită trăsătură (de exemplu dacă o persoană are funtea lată, aceasta va părea şi mai lată din cauza iluziei)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici