CAMELEONUL UMAN: Cum se "transformă" o tânără în vedete ca Angelina Jolie, Kate Middleton, Johnny Depp sau Michael Jackson - VIDEO, FOTO

Clipurile difuzate de o tânără pe canalul său de pe YouTube i-au uimit pe utilizatorii site-ului, ea având capacitatea de a se transforma în orice vedetă doreşte.

24344 afișări
Imaginea articolului CAMELEONUL UMAN: Cum se "transformă" o tânără în vedete ca Angelina Jolie, Kate Middleton, Johnny Depp sau Michael Jackson - VIDEO, FOTO

CAMELEONUL UMAN: Cum se "transformă" o tânără în vedete ca Angelina Jolie, Kate Middleton, Johnny Depp sau Michael Jackson

Promise Tamang Phan este un artist de make-up, iar canalul său de pe YouTube a adunat, de la apariţia sa din iunie 2009, nu mai puţin de 96 de milioane de vizualizări, relatează dailymail.co.uk. Totodată, 585.000 de persoane o urmăresc pe respectivul site.

Talentul tinerei îi permite să se "transforme" în numeroase vedete. Promise s-a preschimbat în Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Megan Fox, Lady Gaga, Kim Kardashian, Kate Middleton, dar şi în celebrităţi masculine precum Johnny Depp, regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson, sau rapperul Drake.

Tânăra nu s-a mulţumit să se machieze în aşa fel încât să arate ca vedetele. Ea s-a preschimbat şi în prinţesa Neytiri din filmul lui James Cameron, "Avatar", sau în prinţesa Jasmine din filmul "Aladdin", produs de Disney.

În cel mai recent clip al său de pe YouTube, Promise a înfăţişat-o pe Mona Lisa. "Dacă te-ar fi văzut Leonardo da Vinci... aş fi plătit să-i văd expresia feţei", a comentat un utilizator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici