VIDEOCLIP AMUZANT: Un bebeluş şi un aspirator. Ce se întâmplă mai departe?

Un bebeluş a stârnit zâmbetele utilizatorilor de internet după ce a apărut într-un videoclip alături de un aspirator.

12462 afișări
Imaginea articolului VIDEOCLIP AMUZANT: Un bebeluş şi un aspirator. Ce se întâmplă mai departe?

VIDEOCLIP AMUZANT: Un bebeluş şi un aspirator. Ce se întâmplă mai departe?

Un videoclip postat pe YouTube îl arată pe bebeluşul Brantley în timp ce un aspirator este apropiat de el, scrie dailymail.co.uk.

Deşi majoritatea copiilor se sperie de zgomotul şi puterea aspiratorului, Brantley râde de fiecare dată când acesta este apropiat de el.

Bebeluşul, care stă pe jos, aşteaptă de fiecare dată ca aspiratorul să se apropie de el, iar când acesta îl trage de tricou sau de şosete, râde cu poftă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici