VIDEO EMOŢIONANT: De la concepere până la naştere, în nouăzeci de secunde

Un cuplu a realizat un videoclip pe durata a nouă luni, de la conceperea până la naşterea copilului lor, totul condensat în nouăzeci de secunde.

22340 afișări
Imaginea articolului VIDEO EMOŢIONANT: De la concepere până la naştere, în nouăzeci de secunde

VIDEO EMOŢIONANT: De la concepere până la naştere, în nouăzeci de secunde

Videoclipul, denumit simplu "Introducere", este extrem de emoţionant şi arată evoluţia abdomenului mămicii, de la concepere până la sosirea pe lume a bebeluşului, povesteşte Daily Mail.

Filmuleţul condensează cele nouă luni în doar 90 de secunde. Toate imaginile sunt filmate în acelaşi loc, iar mămica este îmbrăcată mereu la fel.

La finalul videoclipului mămica arată nerăbdătoare ceasul, iar tăticul sărută abdomenul umflat al partenerei, după care un bebeluş apare în braţele lor.

Numele copilului, care este fetiţă, este Amelie Amaya, anunţă la final filmuleţul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici