Ce face acest bebeluş? A învăţat să imite mişcările CÂINELUI. VIDEOCLIPUL care a amuzat mii de oameni

Un videoclip în care un bebeluş învaţă să muşte imitând mişcările pe care le face câinele familiei face senzaţie pe internet.

7917 afișări
Imaginea articolului Ce face acest bebeluş? A învăţat să imite mişcările CÂINELUI. VIDEOCLIPUL care a amuzat mii de oameni

Ce face acest bebeluş? A învăţat să imite mişcările CÂINELUI. VIDEOCLIPUL care a amuzat mii de oameni

Filmuleţul de 36 de secunde începe arătând un căţel care roade un os, ţinându-l cu lăbuţele. Ulterior, camera de filmat se îndreaptă spre un bebeluş care stă pe jos şi se uită la animal, iar apoi începe să muşte o jucărie, imitând mişcările căţelului, scrie dailymail.co.uk.

Pe parcursul videoclipului, camera se mută de la căţel la bebeluş şi invers, arătând cum copilul face aceleaşi mişcări cu ale animalului.

La sfârşitul filmării apare o surpriză: un alt căţel, care roade, de asemenea, o jucărie, stând întins pe covor.

Filmul a stârnit numeroase comentarii din partea utilizatorilor amuzaţi de situaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici