SUPERMAN există? Bărbatul care ZBOARĂ pe lângă o maşină şi cere instrucţiuni de drum - VIDEO

Un filmuleţ postat pe internet, în care un bărbat pare să "zboare" precum Superman, a fost vizualizat până acum de sute de mii de oameni.

11048 afișări
Imaginea articolului SUPERMAN există? Bărbatul care ZBOARĂ pe lângă o maşină şi cere instrucţiuni de drum - VIDEO

SUPERMAN există? Bărbatul care ZBOARĂ pe lângă o maşină şi cere instrucţiuni de drum

Videoclipul de 24 de secunde arată o maşină în mers şi un bărbat care pare să zboare pe lângă aceasta, scrie dailymail.co.uk.

În timp ce persoanele din maşină râd, Superman de ocazie bate în geamul maşinii şi cere instrucţiuni, în limba spaniolă, referitoare la drumul către San Jose.

Femeia care stă pe scaunul din dreapta al maşinii îi spune că trebuie să meargă înainte şi continuă să râdă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici