Evadarea din pătuţ: Cum scapă un bebeluş de ora de somn şi distruge "dovezile" - VIDEO

Un filmuleţ cu doi fraţi gemeni la ora de somn face senzaţie pe internet, datorită "evadării" unuia dintre băieţi.

27666 afișări
Imaginea articolului Evadarea din pătuţ: Cum scapă un bebeluş de ora de somn şi distruge "dovezile" - VIDEO

Evadarea din pătuţ: Cum scapă un bebeluş de ora de somn şi distruge "dovezile"

Pentru că nu îşi dădea seama cum bebeluşul Dayne ieşea din pătuţ de fiecare dată când venea ora pentru somn, mama celor doi copii a montat o cameră video în camera copiilor, scrie dailymail.co.uk.

Deşi la început a crezut că Dayne este ajutat să "evadeze" din pătuţ de către fratele lui, filmarea a dovedit că nu este aşa.

După ce mama iese din cameră, Dayne îşi ridică picioarele peste barele de lemn ale pătuţului şi, prinzându-se cu mâinile de acestea, iese şi se aruncă pe podea.

Sub privirile fratelui său care încă se află în pătuţ, Dayne se ridică şi se îndreaptă spre camera de filmat montată de mama sa, pe care o trage de pe raft.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici