Pippa Middleton, implicată într-un scandal de proporţii

Pippa Middleton se află în centrul unui scandal uriaş izbucnit weekendul trecut, după ce a fost fotografiată, la Paris, într-un automobil al cărui şofer a îndreptat un pistol spre un paparazzo care dorea să o fotografieze pe mult mediatizata cumnată a prinţului William.

7582 afișări
Imaginea articolului Pippa Middleton, implicată într-un scandal de proporţii

Pippa Middleton, implicată într-un scandal de proporţii (Imagine: Hepta)

Pippa Middleton, în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă în timp ce zâmbea, pe scaunul din dreapta şoferului, în timp ce conducătorul unui Audi decapotabil flutura ostentativ un pistol, îndreptându-l la un moment dat spre un paparazzo care dorea să o fotografieze pe aceasta, informează people.com.

Fotografiile, publicate în tabloidul The Sun, au generat un scandal uriaş în Marea Britanie, iar editorii publicaţiei au criticat-o pe Pippa, spunând că "a zâmbit prosteşte" în timp ce prietenul ei "flutura ca un imbecil un pistol pe o stradă din Paris". Întregul incident a fost descris de aceeaşi publicaţie ca fiind "o culme a prostiei".

Pippa Middleton a participat weekendul trecut la Paris la petrecerea organizată de aristocratul francez Arthur de Soultrait şi a fost văzută în timpul vizitei sale în capitala Franţei în compania mai multor bărbaţi tineri din înalta societate.

Nu se ştie deocamdată dacă fotograful va depune plângere, însă, potrivit unor surse, dacă pistolul era adevărat, persoanele implicate în acel incident ar putea petrece până la şapte ani în închisoare. Dacă pistolul era un fals, ar putea să primească totuşi o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate), cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra. Tânăra în vârstă de 28 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici