Heidi Klum a pozat nud la 39 de ani. Cum arată manechinul după despărţirea de Seal - FOTO, VIDEO

Top modelul german Heidi Klum a pozat nud pentru o revistă reviste şi a vorbit despre trăirile pe care le are după despărţirea de Seal, cu care are patru copii.

21912 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum a pozat nud la 39 de ani. Cum arată manechinul după despărţirea de Seal - FOTO, VIDEO

Heidi Klum (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Noul număr al revistei americane Allure o are pe copertă pe Heidi Klum, manechinul care până la 38 de ani a ales să nu apeleze la operaţiile estetice.

"Sunt mândră că pot spune, în această zi şi la această vârstă, că nu mi-am făcut nimic. Toată lumea are viziune a lucrurilor care nu sunt drăguţe şi, pentru mine, chirurgia plastică nu e un lucru drăguţ. Mai ales când văd aşa ceva la fetele tinere. Nu vreau să dau nume, dar e ca, wow, îmi amintesc de tine cum arătai acum cinci ani, pentru mine erai frumoasă şi acum... cine e această persoană? Şi ştiu fete care au jumătate din vârsta mea şi apelează la aşa ceva. Ce vor face când vor ajunge la 40 sau 50 de ani şi lucrurile chiar devin serioase?", s-a întrebat Heidi Klum.

Ea a explicat cum tratează despărţirea de Seal. "Câteodata, viaţa îţi trimite o minge cu efect şi tu trebuie să-ţi dai seama cum să o iei. Visul meu a fost întotdeauna să am familia perfectă, să am mulţi copii, o grădină frumoasă, trambuline, leagăne şi lucruri de acest gen. Am visat cum vreau să fie lucrurile şi le-am plănuit, dar cum ştim cu toţii, un vis nu se materializează mereu cum ţi-l imaginezi tu", a mai spus Heidi Klum.

Heidi Klum şi Seal au împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni. Ea a menţionat că nu are resentimente după despărţire. "Nu îmi pare rău de nimic din ce s-a întâmplat. Lucrurile au evoluat aşa cum au evoluat", a precizat ea.

Fostul ei soţ a explicat într-un interviu mai vechi că despărţirea a avut loc pentru că s-au îndepărtat unul de celălalt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici