Angelina Jolie, care are şase copii: "Nu m-am perceput vreodată ca mamă"

Actriţa americană Angelia Jolie, care are împreună cu soţul său, actorul Brad Pitt, şase copii, trei naturali şi trei adoptaţi, a declarat în cadrul unor interviuri că este surprinsă de faptul că s-a îndrăgostit şi că a devenit mamă, întrucât nu spera la aceste lucruri, informează Huffington Post.

6843 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, care are şase copii: "Nu m-am perceput vreodată ca mamă"

Angelina Jolie, care are şase copii: "Nu m-am perceput vreodată ca mamă"

Angelina Jolie este celebră nu doar pentru frumuseţea şi talentul său actoricesc, ci şi pentru copiii săi. Angelina Jolie are, împreună cu soţul său, actorul Brad Pitt, şase copii - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox.

Celebra actriţă a declarat pentru Associated Press că, în mod surprinzător, nu şi-a propus niciodată să devină mamă.

"Este ciudat, nu mi-am dorit niciodată un copil. Nu mi-am propus să rămân însărcinată. Nu am avut niciodată grijă de copii. Nu m-am perceput vreodată ca mamă", a declarat Jolie. Vedeta hollywoodiană a mai făcut astfel de afirmaţii şi în trecut, declarând pentru revista Elle aproape acelaşi lucru în urmă cu doi ani: "N-am crezut că voi avea copii", a mărturisit Jolie în iunie 2014. "Nu am crezut vreodată că mă voi îndrăgosti, că voi întâlni persoana potrivită. Provenind dintr-o familie dezbinată, cam accepţi faptul că anumite lucruri sunt ca dintr-un basm şi pur şi simplu nu le mai cauţi", a adăugat ea.

Actriţa din fimul "Kung Fu Panda 3" se află în prezent în Cambodgia, pentru filmarea peliculei sale "First They Killed My Father". Filmul Netflix este bazat pe un raport din anii 1970 asupra genocidului din Cambodgia întocmit de activistul Loung Ung. Jolie are o relaţie aparte cu acestă ţară, întrucât aici l-a adoptat pe primul său copil, Maddox, în anul 2002.

"Când am ajuns prima oară în Cambodgia, acest lucru m-a schimbat", a declarat Jolie pentru Associated Press. "Mi-a schimbat punctul de vedere. Mi-am dat seama că nu cunoşteam o mulţime de lucruri legate de istorie pe care nu le învăţasem la şcoală şi că erau atât de multe lucruri despre viaţă pe care trebuia să le învăţ şi m-am simţit foarte umilă", a spus ea.

Maddox o ajută pe mama sa pe platourile de filmare din Cambodgia, dar, într-un interviu recent, Angelina Jolie a declarat că nu îşi doreşte vieţi de vedete pentru copiii săi : "Am spus mereu că dacă vor deveni actori, îmi doresc să facă şi altceva mai întâi şi apoi să fie actori", a declarat Jolie pentru emisiunea "Today" în urmă cu câteva săptămâni.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted", "Kung Fu Panda" şi "Maleficent".

Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film străin". Al doilea lungmetraj regizat de actriţa americană, "De neînvins/ Unbroken", a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune zece pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI).

Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici