Angelina Jolie – dezvăluiri de culise

Angelina Jolie a fost recompensată la Festivalul de film de la Santa Barbara cu premiul pentru cel mai bun rol principal feminin, pentru partitura din „Speranţa moare ultima”. Cu această ocazie, actriţa a discutat despre cariera sa şi a dezvăluit pentru publicaţia People câteva amănunte de culise.

2 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie – dezvăluiri de culise

Angelina Jolie – dezvăluiri de culise

Angelina Jolie a mărturisit că are amintiri dragi în legătură cu unica scenă din „Lara Croft – Tomb Raider” în care a jucat alături de tatăl său, Jon Voight, cu care a rupt ulterior relaţiile.

„În mod bizar, scena era despre o fiică şi un tată care nu şi-au petrecut timpul împreună şi aveau o grămadă de întrebări unul pentru celălalt... A fost doza optimă de tratament care ne-a ajutat să vorbim despre anumite lucruri. A fost un moment important”, a spus actriţa.

Când numele fostului soţ şi coleg în filmul „Turnul de control”, actorul Billy Bob Thornton, a fost menţionat, actriţa a spus: „Credeam că era un artist uimitor, şi încă este”.

Înainte de a filma scena tango-ului din „Dl şi dna Smith”, a fost întrebată cine este un dansator mai bun, ea sau Pitt: „Cred că suntem la fel”, a replicat aceasta. „La fel de nu prea buni”, a adăugat Angelina.

În ciuda faptului că a jucat în multe superproducţii cu multă tehnologie de ultimul tip, actriţa nu este foarte pricepută în viaţa reală în acest domeniu: „Brad ştie că nu prea ştiu să deschid un computer".

După ce a vizionat mai multe scene romantice filmate alături de Brad în „Dl şi dna Smith” şi alături de Matt Damon în „Agenţia secretă”, Jolie a spus că se simte ca şi cum „ar fi plecat la o întâlnire cu unul şi s-ar fi întors cu celălat”. Când a fost rugată să aleagă între fostul (Pitt, n.red.) şi actualul (Damon, n.red.) deţinător al titlului de cel mai sexy bărbat în viaţă desemnat de publicaţia People, actriţa a replicat că „îl alege pe primul”.

Atât ea cât şi Pitt au fost iniţial reticenţi la ideea de a juca în „Dl şi dna Smith”, dar „evident că sunt bucuroasă că am făcut-o, mi-a schimbat viaţa”, a spus Jolie.

Întrebată dacă activităţile umanitare sunt mai pasionante decât cariera, actriţa a dat o a treia variantă. „Îmi place să fiu mamă şi cred că asta este marea mea pasiune: să stau cu familia mea”, a spus Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici