Angelina Jolie este din nou însărcinată

In Touch, o revistă americană săptămânală, susţine că actriţa Angelina Jolie este însărcinată în trei luni cu cel de-al patrulea copil biologic al ei şi al actorului Brad Pitt, relatează dailymail.co.uk.

183 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie este din nou însărcinată

Actiţa Angelina Jolie şi actorul Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Săptămânalul american In Touch este aceeaşi publicaţie care anunţase în urmă cu un an cea mai recentă sarcină a lui Jolie şi faptul că celebra actriţă americană urma să dea naştere unor gemeni. Revista urmează să apară joi pe piaţa americană şi a făcut în mod repetat această afirmaţie în ultimele săptămâni.

Purtătorii de cuvânt ai lui Jolie şi ai partenerului ei de viaţă, actorul Brad Pitt, au negat această ştire.

Familia Jolie-Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

În ultimele săptămâni, Jolie a dat numeroase interviuri în care a vorbit despre dorinţa ei de a-şi mări familia.

La lasarea oficială a DVD-ului filmului "Kung Fu Panda", Jolie a declarat: "Se poate întâmpla orice. Suntem deschişi la orice idee, iubim copiii şi ne simţim minunat. E un adevărat haos în casa noastră, dar ne distrăm mult mai mult în acest fel. Cu siguranţă vom mai avea şi alţii (copii, n.r.)".

Referindu-se la partenerul ei de cuplu, Brad Pitt, Jolie a declarat: "E cel mai bun tătic din lume şi ne distrăm bine împreună. De fiecare dată când avem o problemă, e suficient să ne privim şi găsim imediat o cale de a o depăşi râzând. Apreciem viaţa noastră alături de copii şi ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună".

Angelina Jolie este, pe lângă o actriţă celebră, şi ambasadoare a bunăvoinţei din partea ONU. Actriţa a primit trei premii Globul de Aur ("Gia", "George Wallace", "Tinereţe furată"), un premiu al Sindicatului Actorilor de Film ("Tinereţe furată"), un premiu Oscar ("Tinereţe furată") şi două nominalizări la Emmy ("Gia" şi "George Wallace").

Recent, Jolie a apărut în filmul "Schimbul", în regia lui Clint Eastwood. Actriţa a spus că, cel mai probabil, după ce va încheia lucrul la un proiect care va debuta în februarie 2009, îşi va lua o pauză de un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici