Angelina Jolie i-a adus un omagiu regretatei sale mame - VIDEO

Actriţa americană Angelina Jolie şi fratele său, actorul şi regizorul James Haven, i-au adus un omagiu regretatei lor mame, Marcheline Bertrand - decedată în 2007 -, într-un clip de familie postat pe site-ul Youtube, informează accesshollywod.com.

102 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie i-a adus un omagiu regretatei sale mame - VIDEO

Angelina Jolie i-a adus un omagiu regretatei sale mame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un clip postat, marţi, pe YouTube, cu titlul "Mamei, cu dragoste - James and Angelina", Jolie şi fratele său i-au adus un omagiu mamei lor, Marcheline Bertrand, care a murit pe 27 ianuarie 2007, din cauza unui cancer ovarian. Este vorba de o înregistrare de familie făcută în timpul unei călătorii în Hawaii, în 1981, în care apar Marcheline cu mai tinerii Angelina şi James Haven. Clipul de două minute, care are ca fundal sonor piesa "Somewhere Over The Rainbow", se încheie cu cuvintele "Ne este dor de tine, mamă, cu dragoste, Angelina şi James".

Site-ul dedicat celebrităţilor tmz.com a obţinut confirmarea faptului că acest clip a fost postat de cei doi fraţi.

Născută la Chicago, Bertrand a studiat actoria cu faimosul Lee Strasberg, dar şi-a întrerupt cariera după ce s-a căsătorit cu actorul Jon Voight, în 1971. Cuplul a avut doi copii, James şi Angelina, înainte de a divorţa în 1978. Bertrand şi-a crescut copiii mai mult singură, iar Jolie şi tatăl ei nu au vorbit unul cu celălat timp de mai mulţi ani, însă atitudinea actriţei faţă de acesta a început să se schimbe după moartea lui Bertrand.

Deşi Marcheline Bertrand figurează pe genericul a doar trei filme, realizate în anii '80, Jolie a spus întotdeauna că a luat "microbul" actoriei de la mama sa şi nu de la tatăl său, câştigător al unui premiu Oscar.

În memoria mamei sale, Jolie, care creşte şase copii împreună cu partenerul său de viaţă Brad Pitt, şi-a numit una dintre fetiţe Vivienne Marcheline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici