Angelina Jolie i-a cerut lui Brad Pitt să o ia de soţie

Angelina Jolie i-a cerut lui Brad Pitt, partenerul ei de viaţă, să o ia de soţie, iar cei doi actori americani au hotărât, la începutul acestei luni, să se căsătorească la Veneţia, informează contactmusic.com.

304 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie i-a cerut lui Brad Pitt să o ia de soţie

Angelina Jolie i-a cerut lui Brad Pitt să o ia de soţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie, Brad Pitt şi copiii lor se află la Veneţia, unde actriţa americană participă la filmările pentru thrillerul "The Tourist".

"Angelina s-a îndrăgostit din nou de Brad şi doreşte ca relaţia lor să devină oficială, prin căsătorie. După ce s-a hotărât asupra acestui aspect, singurul lucru care a mai rămas de făcut a fost să îi spună lui Brad", a declarat o sursă.

Potrivit celor mai recente zvonuri, ceremonia va fi organizată în vila de pe malul lacului Como a actorului George Clooney, un bun prieten al lui Brad Pitt, iar cei patru copii mai mari ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara şi Shiloh - vor avea fiecare un rol special în cadrul viitoarei ceremonii.

Bill şi Jane, părinţii actorului Brad Pitt, s-au declarat şi ei încântaţi de decizia fiului lor de a se recăsători. Prima soţie a lui Brad Pitt a fost actriţa Jennifer Aniston.

O altă sursă a declarat pentru tabloidul american National Enquirer: "Bill şi Jane nu s-au împăcat niciodată prea bine cu faptul că Brad şi Angie locuiesc împreună fără a fi căsătoriţi. De această dată sunt absolut încântaţi".

În ultimile săptămâni, în presa americană au apărut o serie de informaţii potrivit cărora cei doi actori au hotărât să se căsătorească, după ce copiii lor le-au cerut să îşi oficializeze relaţia.

Cei doi actori au împreună şase copii - Max, în vârstă de opt ani, Pax, în vârstă de şase ani, Zahara, în vârstă de cinci ani, Shiloh, în vârstă de trei ani şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 21 de luni.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici