Angelina Jolie, într-un film despre familia Gucci

Angelina Jolie va juca rolul unei femei fatale în "Gucci", o dramă regizată de Ridley Scott, despre crimele şi decadenţa care au marcat familia Gucci, ce a înfiinţat o adevărată dinastie în lumea modei, informează variety.com.

168 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, într-un film despre familia Gucci

Angelina Jolie, într-un film despre familia Gucci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Studiourile Fox intenţionează să înceapă filmările în 2010. Angelina Jolie va interpreta rolul Patriziei Reggiano, care a fost condamnată la 29 de ani de închisoare, după ce a fost acuzată de complicitate la asasinarea fostului ei soţ, Maurizio Gucci.

Producătorii urmează să angajeze în perioada următoare un scenarist care va avea misiunea de a prezenta zilele de glorie ale familiei Gucci, din anii 1970 şi 1980, când imperiul Gucci înregistra vânzări de peste 500 de milioane de dolari anual. Intriga va prezenta povestea clanului Gucci până în momentul în care Maurizio, nepotul fondatorului casei Gucci, Guccio Gucci, a ieşit învingător în lupta pentru putere şi a fost desemnat să conducă afacerea familiei. În momentul în care era pe punctul de a relansa numele brandului Gucci printr-o nouă colecţie, realizată pe atunci de un nou venit în lumea modei, Tom Ford, care cochetează în prezent cu regia de film, Maurizio a fost împuşcat mortal în faţa apartamentului său din Milano, în 1995.

Ridley Scott a declarat că are nevoie de un actor puternic capabil să îl interpreteze pe Maurizio şi crede că va apela la Leonardo DiCaprio, cu care a colaborat la pelicula "Un ghem de minciuni/ Body of Lies", însă producătorii nu au confirmat deocamdată prezenţa starului american pe afişul filmului.

"Gucci" a devenit astfel a doua mare colaborare a Angelinei Jolie cu studiourile Fox pentru anul 2010. Acelaşi studio pregăteşte un serial inspirat din romanele Patriciei Cornwell, în care Angelina Jolie va interpreta rolul medicului legist Kay Scarpetta. Actriţa americană va juca, de asemenea, alături de Sam Worthington în "The Tourist", un thriller produs de Spyglass şi regizat de Florian Henckel von Donnersmarck.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici