Angelina Jolie îşi doreşte mai mulţi copii cu Brad Pitt

Actriţa americană Angelina Jolie a declarat într-un interviu acordat revistei Vanity Fair că, deşi nu este însărcinată, nu respinge ideea de a avea în viitor şi alţi copii cu partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, informează accesshollywood.com.

93 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie îşi doreşte mai mulţi copii cu Brad Pitt

Angelina Jolie îşi doreşte mai mulţi copii cu Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu, nu sunt însărcinată, însă nu respingem această posibilitate în viitor", a declarat actriţa americană, în vârstă de 35 de ani, într-un interviu acordat pentru numărul de august al revistei Vanity Fair.

"Vrem să ne asigurăm că putem să oferim fiecăruia dintre copiii noştri o atenţie egală. Acum sunt copii şi se joacă împreună, dar în viitor vor avea nevoie să discute cu părinţii lor, în miezul nopţii, aşa cum făceam eu cu mama mea timp de ore întregi. Vrem să ne asigurăm că nu am clădit o familie atât de mare încât să nu mai avem timp pentru a-i creşte bine pe fiecare dintre ei", a declarat actriţa americană.

Angelina Jolie a precizat cu această ocazie că nu exclude nici posibilitatea de a se căsători cu Brad Pitt, adăugând însă că legătura cea mai puternică dintre ea şi partenerul ei de viaţă constă în cei şase copii ai cuplului.

"Nu ne opunem posibilităţii de a ne căsători, pentru că mariajul nostru ar semăna cu ceea ce avem deja. Copiii reprezintă însă un angajament mai mare decât căsătoria. E un angajament pe viaţă", a precizat Angelina Jolie.

În acest interviu, actriţa americană a relatat şi câteva aspecte inedite din viaţa de familie, vorbind despre personalităţile copiilor ei.

"Maddox este un adevărat intelectual, pentru care nu pot însă să îmi asum vreun merit genetic. E foarte bun la şcoală, în special la istorie. Spune că ar vrea să devină scriitor sau să călătorească în toată lumea pentru a învăţa diverse lucruri, în locuri diferite. Zahara are o voce extraordinară, este foarte elegantă şi se exprimă foarte frumos. Shiloh e extrem de amuzantă, e una dintre cele mai comice şi mai jucăuşe persoane pe care le poţi întâlni vreodată. Knox şi Vivien formează imaginea clasică a băieţelului şi a fetiţei. Ea este foarte feminină, iar el e cu adevărat un băiat", a declarat Angelina Jolie.

Totodată, Angelina Jolie a vorbit în premieră despre preferinţa fiicei sale Shiloh de a se îmbrăca în haine de băiat: "Shiloh se îmbracă ca un băieţel. Credem că Shiloh adoră stilul din Muntenegru. Aşa se îmbracă oamenii de acolo. Adoră să poarte trening şi să se îmbrace în costume băieţeşti. Se îmbracă ca un băiat şi vrea să fie băiat. Din acest motiv a trebuit să-i tundem părul. Vrea să poarte orice poartă un băiat. Crede că e unul dintre băieţii familiei".

Cei doi actori au împreună şase copii - Maddox, în vârstă de opt ani, Pax, în vârstă de şase ani, Zahara, în vârstă de cinci ani, Shiloh, în vârstă de patru ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 23 de luni.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici