Angelina Jolie: Noua mea pasiune este limba rusă

Actriţa americană Angelina Jolie a declarat recent că noua ei pasiune este limba rusă, pe care o consideră "senzuală" şi "seducătoare", informează thesun.co.uk.

126 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie: Noua mea pasiune este limba rusă

Angelina Jolie: Noua mea pasiune este limba rusă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană, în vârstă de 35 de ani, a învăţat limba rusă pentru rolul din thrillerul de spionaj "Salt".

Angelina Jolie a luat lecţii de limba rusă de la asistenţii de regie ruşi prezenţi pe platourile de filmare, care îi dădeau vedetei americane lecţii pentru acasă.

"E o limbă care poate fi atât de dură şi de puternică, dar şi senzuală şi frumoasă. A fost interesant pentru mine să văd cât de seducătoare poate să devină uneori această limbă. Anumite accente ale ei declanşează o serie de sentimente specifice", spune Angelina Jolie.

Actriţa americană a recunoscut însă că a întâmpinat dificultăţi mari în procesul de învăţare a acestei limbi: "Am avut nevoie de mult timp. Greşeam pronunţia de multe ori".

Angelina Jolie, actriţa principală din thrillerul "Salt", în regia lui Phillip Noyce, interpretează rolul unui agent Interpol care implică un turist american în încercarea sa de a localiza un criminal, fost iubit de-al său. Filmul va fi lansat pe marile ecrane din România pe 6 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici