Angelina Jolie nu va mai fi imaginea casei de modă St. John pentru că eclipsează casa

Angelina Jolie nu va mai fi imaginea unui brand de vestimentaţie de lux, după ce directorii casei de modă au hotărât că actriţa pune într-un con de umbră produsele pe care ar trebui să le promoveze, informează FemaleFirst.

121 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie nu va mai fi imaginea casei de modă St. John pentru că eclipsează casa

Angelina Jolie nu va mai fi imaginea casei de modă St. John pentru că eclipsează casa (Imagine: Mediafax Foto)

Actriţa a fost imaginea casei de modă St. John din 2005, înlocuind-o pe Gisele Bundchen, şi a fost ambasadoarea brandului în toate campaniile publicitare derulate de atunci.

Directorii casei de modă au anunţat însă că nu vor continua colaborarea cu Angelina Jolie pentru că aceasta ar acapara brandul prin prezenţă, eclipsând produsele pe care le promovează.

"Vrem să ne distanţăm de celebrităţi şi frumuseţi blonde şi să ne diversificăm paleta. Vrem ca astfel să ne demostrăm modernismul şi faptul că evoluăm o dată cu trecerea timpului", a spus McMahon, directorul casei de modă.

Anterior, Kelly Gray, fiica fondatorilor casei de modă, Robert şi Marie Gray, a reprezentat compania în demersurile comerciale.

În locul Angelinei Jolie, a fost aleasă să promoveze noua colecţie de primăvară Karen Elson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici