Angelina Jolie o înlocuieşte pe Charlize Theron în filmul "The Tourist"

Actriţa americană Angelina Jolie ar putea să o înlocuiască pe Charlize Theron în thrillerul "The Tourist", potrivit unor surse de la Hollywood, citate de Reuters.

99 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie o înlocuieşte pe Charlize Theron în filmul "The Tourist"

Angelina Jolie o înlocuieşte pe Charlize Theron în filmul "The Tourist"

Angelina Jolie, care a încheiat recent filmările, considerate extrem de dure, la filmul de acţiune "Salt", ar putea accepta să interpreteze rolul principal în pelicula "The Tourist", cel al unei femei seducătoare care se descurcă de minune şi în scenele de acţiune.

Charlize Theron

Acest proiect cinematografic are nevoie, totodată, şi de un nou regizor, după retragerea lui Bharat Nalluri. Filmul este produs de Spyglass Entertainment. Filmările vor debuta la începutul anului 2010.

Remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005, pelicula "The Tourist" are în centru povestea unei turiste americane, infiltrată sub acoperire de Interpol, pentru a-l aresta pe un fost iubit al ei, suspectat a fi un criminal periculos.

Acestea nu sunt primele schimbări majore care au loc în distribuţia filmului "The Tourist".

Iniţial, Tom Cruise urma să interpreteze rolul masculin principal, însă acesta a revenit, în cele din urmă, actorului Sam Worthington, graţie succeselor sale recente din "Terminator - Salvarea" şi "Avatar".

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes.

Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie, pentru rolul din "Schimbul / Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith".

Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici