Angelina Jolie, pilot de avion. Vedeta, surprinsă la manşa unui avion de mici dimensiuni - FOTO

Angelina Jolie a fost surprinsă de fotografi când pilota un avion de mici dimensiuni, în California.

915 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, pilot de avion. Vedeta, surprinsă la manşa unui avion de mici dimensiuni - FOTO

Angelina Jolie, pilot de avion. Vedeta, surprinsă la manşa unui avion de mici dimensiuni (Imagine: Hepta)

Vedeta a fost însoţită de un copilot şi de o persoană necunoscută, scrie dailymail.co.uk.

Angelina pilotează avioane de mulţi ani, şi chiar îi duce şi pe copiii săi la astfel de plimbări. Anul trecut, Maddox, cel mai mare dintre fiii vedetei, a însoţit-o la o oră de zbor în Anglia, iar fiica Shiloh a zburat alături de mama ei în Los Angeles.

Actriţa şi-a luat brevetul de pilot în urmă cu şapte ani, iar la momentul respectiv a declarat că a fost inspirată de Maddox să facă acest pas: "De fiecare dată când Mad vede un avion, este uimit. Dacă aş putea să pilotez unul, aş fi ca Superman pentru el", a declarat vedeta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici