Angelina Jolie, la plimbare alături de copii. Cum se comportă cei mici pe stradă - FOTO

Angelina Jolie a fost surprinsă de fotografi alături de trei dintre copiii săi, Zahara, Vivienne şi Pax, pe o stradă din New Orleans, Louisiana.

3542 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, la plimbare alături de copii. Cum se comportă cei mici pe stradă - FOTO

Angelina Jolie, la plimbare alături de copii. Cum se comportă cei mici pe stradă (Imagine: Hepta)

Zahara a reuşit să atragă mai mult decât de obicei aparatele fotografilor după ce a afişat o coafură specială, cu şuviţe albastre şi o floare roşie, informează Daily Mail.

În timpul plimbării, Angelina le-a ţinut de mână pe cele două fiice ale sale, iar Pax mergea alături de ele. Băiatul s-a strâmbat de nenumărate ori pe stradă, în timp ce fetele au mers liniştite alături de mama lor, care zâmbea continuu.

Familia Pitt-Jolie deţine o proprietate în New Orleans, cei doi fiind implicaţi în strângerea de fonduri pentru ajutorarea celor care au suferit după uraganul Katrina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici