Angelina Jolie şi Brad Pitt vor lansa o linie vestimentară pentru copii

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt vor lansa o linie vestimentară pentru copii, informează revista StyleList, citată de popeater.com.

92 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt vor lansa o linie vestimentară pentru copii

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor lansa o linie vestimentară pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ediţia britanică a revistei Elle susţine că cei doi actori americani, care au împreună şase copii, intenţionează să lanseze o linie vestimentară pentru cei mici, iar încasările obţinute vor fi donate fundaţiei lor, Jolie-Pitt Foundation.

Deşi nu există deocamdată informaţii concrete despre stilul abordat, editorii revistei StyleList susţin că viitoarea colecţie vestimentară va avea influenţe muntenegrene şi va include cămăşi şi tricouri ce vor putea fi purtate atât de fetiţe, cât şi de băieţi.

Aceasta nu este pentru prima oară când cuplul Jolie-Pitt se aventurează în lumea modei, cei doi actori colaborând, în 2009, cu brandul Asprey pentru a lansa o colecţie de bijuterii de lux.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie 2008 la Nisa, în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici