Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să aibă 14 copii

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au deja patru copii, vor să îşi mărească şi mai mult familia, intenţionând să adopte, în total, până la 14 copii, relatează ediţia online a revistei People

1 afișare

Angelina Jolie a declarat, la New York, în cadrul ediţiei de joi a "Daily Show" cu Jon Stewart, că ea şi Brad vor să adopte între "şapte şi maxim 13-14 copii". Ea a spus că, deşi şi să ai patru copii este dificil,cuplul s-a gândit că este pregătit pentru o provocare şi mai mare.

Actriţa în vârstă de 32 de ani a făcut această declaraţie la New York, unde a mers pentru apromovafilmul "A Mighty Heart".

Jolie a adoptat recent încă un copil, Pax Thien, care are 3 ani şi pe care actriţa l-a descris drept "frumos şi sălbatic".Ceilalţi copii ai cuplului sunt Maddox (5 ani), Zahara (2 ani) şi Shiloh (copilul natural al cuplului în vârstă de un an)."

Angelina a explicat că numele copilului nou adoptat a fost sugerat de mama ei, actriţa Marcheline Bertrand, înainet ca aceasta să moară de cancer în ianuarie. "Mama a scris o lisră de nume înainte ca noi să o avem pe Shiloh", a spus Jolie. "Unul dintre numele sugerate de ea a fost Pax pentru că înseamnă pace. Cu toate acestea, el este orice numai asta nu deocamdată", a adăugat actriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici