Angelina Jolie şi David Beckham vor apărea într-o reclamă Armani - GALERIE FOTO

Actriţa Angelina Jolie, câştigătoare a premiului Oscar, a semnat un contract de publicitate cu Emporio Armani, casa de modă italiană, urmând să apară într-o reclamă alături de fotbalistul David Becham, informează femalefirst.co.uk.

90 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi David Beckham vor apărea într-o reclamă Armani - GALERIE FOTO

David Beckham a apărut recent într-o altă campanie Armani, starul englez declarându-se "mândru şi uşor jenat" de giganticul panou outdoor care îl arată doar în lenjerie intimă şi care a adunat o mulţime de fani la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Casa de modă Emporio Armani a avut mai multe colaborări cu fotbalistul britanic, care a apărut în mai multe reclame, înclusiv alături de soţia sa Victoria Beckham.

"Când David Beckham şi Angelina Jolie au semnat un contract cu o casă de modă, nu trebuia să fii prea inteligent ca să îţi dai seama că vor apărea împreună", a declarat o sursă apropiată casei de modă.

"Ei atrag audienţe diverse şi o colaborare între cei doi ar putea duce la un val de publicitate care să ridice Armani deasupra altor competitori. Sunt câteva amănunte contractuale care trebuie rezolvate, dar experţii în marketing au deja câteva idei ingenioase pentru o campanie print", a mai spus aceeaşi sursă.

Totuşi, reprezentanţii Emporio Armani nu doresc să strice imaginea de familişti pe care o au Angelina Jolie şi Beckham.

"Amândoi sunt oameni extraordinar de frumoşi, dar amândoi sunt implicaţii în relaţii seriose, astfel că o reclamă ar trebui să fie sexy, dar fără să îi jignească pe partenerii lor de viaţă", a mai explicat sursa.

David Beckham a apărut recent într-o altă campanie Armani, starul englez declarându-se "mândru şi uşor jenat" de giganticul panou outdoor care îl arată doar în lenjerie intimă şi care a adunat o mulţime de fani la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici