Angelina Jolie suferă de depresie postnatală

Angelina Jolie suferă de depresie postnatală, surse din apropierea actriţei afirmând că aceasta este epuizată în urma nopţilor nedormite, chemând frecvent doctorii, de teamă pentru sănătatea gemenilor săi.

91 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie suferă de depresie postnatală

Angelina Jolie suferă de depresie postnatală

Angelina Jolie s-a retras din viaţa publică de la naşterea gemenilor săi - Viviene şi Knox - iar surse apropiate actriţei spun că aceasta se află într-o dispoziţie depresivă. În prezent, actriţa se află la Castelul Miraval din Provence, Franţa împreună cu familia sa, informează thisislondon.co.uk.

Cei doi bebeluşi suferă de colici şi dureri abdominale, care sunt frecvente în rândul sugarilor, provocându-le crize de plâns puternice.

Suse din apropierea actriţei au declarat revistei In Touch, că, din cauza stării prelungite de agitaţie, actriţa este deprimată şi ar putea suferi de depresie post-natală.

"Jolie încearcă să-şi controleze emoţiile când se află în jurul celorlalţi copii ai săi - Maddox (7 ani), Pax (4 ani), Zahara (3 ani), Shiloh (2 ani) dar «fluctuaţiile» sale emoţionale sunt resimţite de întreaga familie. Îşi petrece majoritatea timpului stând în pat, dormind. Este lipsită de energie şi se forţează să mănânce pentru încă alăptează şi are stări emoţionale contradictorii", a declarat un apropiat al cuplului Jolie-Pitt.

Luna trecută, Brad Pitt a zburat în Italia împreună cu fiii săi Pax şi Maddox, în timp ce actriţa a rămas acasă cu restul familiei.

Potrivit aceleiaşi surse, actriţa se simte frustrată de lejeritatea cu care soţul său parcurge această perioadă. "El a avut copiii fără a avea parte de durerile naşterii şi poate să-şi reia oricând activităţile cotidiene", mai spue apropiatul cuplului.

Brad Pitt a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă de la Festivalul de Film de la Veneţia, că intenţionează să mai aibă încă doi copii anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici