Angelina Jolie, supărată din cauza înregistrării video în care apare drogată

Angelina Jolie a declarat că este supărată din cauza înregistrării video prezentate pe internet, care o înfăţişează pe actriţă cu pupilele dilatate, lângă o femeie care fumează heroină, filmată în 1999.

15 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, supărată din cauza înregistrării video în care apare drogată

Angelina Jolie, supărată din cauza înregistrării video în care apare drogată (Imagine: Mediafax Foto)

Conform cotidianului Daily Mail, actriţa condamnă faptul că înregistrarea video a fost făcută publică în momentul în care promova filmul pentru copii "Kung Fu Panda", la Festivalul de Film de la Cannes.

"Momentul ales nu se putea să fie mai prost, pentru că ea se află aici (la Cannes - n.red.) pentru a vorbi despre un film destinat copiilor. Ştiam de ceva vreme că filmul este pe piaţă şi credeam că riscul de a fi prezentat trecuse. Dar oamenii care l-au lansat au decis că i-ar face mult rău Angelinei dacă îl arată cât timp aceasta e la Cannes", a declarat o sursă apropiată actriţei.

"Este o parte a vieţii sale cu care nu mai vrea să fie asociată. Pentru a fi sincer, toată treaba asta i-a adus nişte amintiri neplăcute", a mai subliniat sursa, informează entertainmentwise.com.

În înregistrarea video, de proastă calitate, starul din "Tomb Raider" apare cu pupilele dilatate, bâlbâindu-se, alături de o femeie care consumă heroină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici